Oldalak

2011. június 23., csütörtök

Bevezetés

Miért éppen a főzés, sütés az egyik hobbim?

A válasz egyszerű, mert szeretek főzni, sütni. Nyolc óra munka után nagy örömmel készítek el egy új receptet. Hogy miért? Szeretek új dolgokat kipróbálni, és remek érzés, mikor a vacsoránál összegyűl a család és jó étvággyal falatozzuk az éppen frissen elkészült új ételt. Az illatokról nem is beszélve, ami átjárja az egész lakást. Előfordul, hogy éppen ezek az illatok csalják ki a családomat a konyhába kérdezvén:
 
- Mi ez a finom illat? Mikor fogunk vacsorázni?

Hogy miért teszem közkincsé ezeket a recepteket? Én nem egyszer vagyok olyan helyzetben, hogy munkából haza felé jövet azon töröm a fejem, mi is legyen a vacsi. A családomtól, ha megkérdezem, a válasz: valami finom. Nagy segítség, mondhatom, gondolom ti is voltatok már hasonló cipőben. Na tehát arra gondoltam, hogy ezen az oldalon összegyűjtöm az általam finomnak talált recepteket, remélem más is hasznát veszi.
 
Igyekszem minden recepthez, az általam készített képet is csatolni.
 
Jó főzést, sütést!