Hozzávalók (3 adag):
- 50 dkg batáta, kockákra vágva
- 4 gerezd szeletelt fokhagyma
- 0,5 dl kacsazsír (étolaj)
- 1 db rozmaring ág
- 1 db zsálya ág
- 1 tk só
Elkészítés (20 perc):
Főzd elő a batátát. Csak annyira, hogy a kés már bele menjen, de ne legyen teljesen puha. Szűrd le.
Hevítsd föl a zsírt, pirítsd rajta a batátát. Sózd (10 perc). Félidőben dobd hozzá a fokhagymát, az utolsó két percben a rozmaringot és a legvégén a zsályát.
Legyen alatta zsiradék, mert kevés zsíron, épphogy zsíros serpenyőben nem pirul meg rendesen.
Jó étvágyat hozzá!
Forrás:cookpad.com
Hevítsd föl a zsírt, pirítsd rajta a batátát. Sózd (10 perc). Félidőben dobd hozzá a fokhagymát, az utolsó két percben a rozmaringot és a legvégén a zsályát.
Legyen alatta zsiradék, mert kevés zsíron, épphogy zsíros serpenyőben nem pirul meg rendesen.
Jó étvágyat hozzá!
Forrás:cookpad.com