Egy finom kis grill vacsorának senki nem tud ellenállni, így én sem. Kicsit furán hangzik az uborka petrezselyem kombináció, de szerintem isteni lett. Próbáljátok ki!
Hozzávalók:
4 szelet tarja
só
bors
2 db kígyó uborka
2 dl majonéz
1 evőkanál mustár
2 csokor petrezselyem
5 dkg vaj
3 gerezd fokhagyma
egy kevés friss kakukkfű
Elkészítés:
A tarját sózzuk, borsozzuk és jöhet a grillezés.
Köret: Meghámozzuk a kígyóuborkát és nagyobb kockákra daraboljuk és saláta tálba szórjuk. Jöhet bele a majonéz, mustárral és a petrezselyemmel ízesítjük, és összeforgatjuk.
Fűszeres vaj: a vajhoz hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, só, bors, felaprított fokhagymát.
Tálalás: a meleg tarjára teszünk kevés fűszer vajat és a körettel tálaljuk.