Fincsi tatár bifsztekre vágyott a kis családom, ezért elkészítettem a MI tatár bifsztekünket.
Hozzávalók:
- 0,5 kg bélszín
- 3 db tojássárgája
- 1 nagy vöröshagyma
- mustár
- bors
- pirospaprika
- só
- olaj
- pirított kenyér
- olivaolaj
Elkészítés:
1. A bélszínt hosszúkás csíkokra vágom és alaposan megkenem mustárral.
2. Egy tálba rétegelem a mustáros bélszín csíkokat és a tetejére olajat öntök, hogy ellepje az egész hús tetejét.
3. Hűtőbe érlelem 4 napon keresztül.
4. Kétszer ledarálom, és jöhet bele a mustár, só, bors, olíva, pirospaprika, lereszelt vöröshagyma, tojássárgája. A fűszereket ízlés szerint érdemes bele tenni.
5. Pirított kenyérrel és lila hagymával szeretjük.