Hozzávalók:
- 20 dkg liszt
- 2 dkg kakaó
- 1/2 tk szódabikarbóna
- 1/2 tk fahéj
- 15 dkg étcsoki
- 10 dkg vaj
- 15 dkg cukor
- 1 tojás
Elkészítés:
- Bekapcsolom a sütőt 200°C-ra légkeverésesre és sütőpapírt teszek a tepsibe.
- A lisztet, a kakaóport, a szódabikarbónát és a fahéjat összekeverem, majd beledarabolom az étcsokit.
- Egy másik tálban a vajat habosra keverem a cukorral, majd eldogozom benne a tojást.
- A kettőt összedolgozom.
- Kanállal kis halmokat rakok a tepsibe, egymástól távol (kb. 25db).
- 200°C 6 percig sütöm leveszemés 160 C sütöm további 6 percig, hogy a lágy maradjon a belselje.