Hozzávalók:
1 tekercs friss pizza tészta (Tante Fanny),
1 tekercs friss pizza tészta (Tante Fanny),
12szelet vékony sonka,
12 szelet vékony sajt ;
a mázhoz:
8 evőkanál vaj,
2 evőkanál barna cukor,
1 evőkanál Worcestershire szósz,
1 evőkanál dijoni mustár,
1 evőkanál mák
Elkészítés:
1.
A sütőt 175 fokra előmelegítjük. Egy sütő tepsit olajjal kikenünk vagy sütőpapírral kibélelünk.
2.
A pizza tésztát egy nagy vágódeszkára vagy tiszta munkalapra tesszük.
3.
Betakarjuk a sajtlapokkal és a sonkával
4. Feltekerjük, és felszeleteljük, így csiga formákat kapunk
5.
Egy lábasban közepes lángon melegíteni kezdjük a mártás hozzávalóit, közben habverővel keverjük
6.
Amikor már sima, olvadt máz lesz belőle, egyenletesen elosztva a tekercsekre öntjük.
7.
(Ha később szeretnénk megsütni, tegyük a hűtőbe.)
8.
Az előmelegített sütőbe tesszük és kb. 20-25 perc alatt megsütjük.