Oldalak

2019. február 19., kedd

Brownie a klasszikus




Hozzávalók:

  • ·         375 g vaj
  • ·         375 g étcsoki
  • ·         6 db tojás
  • ·         2 zacskó vaníliás cukor
  • ·         500 g cukor
  • ·         225 g liszt
  • ·         300 g durvára tört dió
  • ·         1 csipet só



Elkészítés:

1.       A vajat és a csokit összeolvasztjuk, utána tegyük félre hűlni
2.       A tojást a cukorral és vaníliás cukort verjük fel
3.       Ha kihűlt a csokit adjuk hozzá a habhoz – lassú fokozaton keverjük
4.       A masszába dolgozzuk bele a lisztet, diót és a csipet sót.
5.       Tegyük 30x25 tepsibe és 180 fokon 25 perc (én 35 percig sütöttem)
6.       Hatalmas adag!


Forrás: https://sutitakarok.cafeblog.hu/2013/11/16/brownie_v1_a-klasszikus/