- 1 kg bio sárgarépa
- 2 fej fokhagyma
- 3 teáskanál oregánó
- 3 teáskanál bazsalikom
- 8 ek extra szűz olívaolaj
Elkészítése:
1. Megmossuk a répákat, majd meghámozzuk. A fokhagymákat is megpucoljuk. Ezután a répákat feldaraboljuk.
2. Közben a sütőt előmelegítjük 200 fokra (alul-felül sütés), majd a tepsiben eloszlatjuk a répákat és a fokhagymákat.
3. Ezután összekeverjük a bazsalikomot és az oregánót az olívaolajjal, és a répákra öntjük. Kicsit összekeverjük, és alufóliával letakarjuk.
4. Végül a felmelegedett sütőbe toljuk a tepsinket 40-50 percre.
Forrás:femina.hu
1. Megmossuk a répákat, majd meghámozzuk. A fokhagymákat is megpucoljuk. Ezután a répákat feldaraboljuk.
2. Közben a sütőt előmelegítjük 200 fokra (alul-felül sütés), majd a tepsiben eloszlatjuk a répákat és a fokhagymákat.
3. Ezután összekeverjük a bazsalikomot és az oregánót az olívaolajjal, és a répákra öntjük. Kicsit összekeverjük, és alufóliával letakarjuk.
4. Végül a felmelegedett sütőbe toljuk a tepsinket 40-50 percre.
Forrás:femina.hu