Elkészítés:
A brokkolit mosd meg, szedd szét rózsáira, és enyhén sós vízben főzd meg négy-öt perc alatt. Ha kész, szűrd le, csöpögtesd le.
A hagymát vágd apróra, és kevés olajon dinszteld meg.
Add hozzá a megtisztított, felcsíkozott húst, és fehéredésig kevergesd. Akkor sózd, borsozd ízlés szerint, nyomd hozzá a fokhagymát, és párold néhány percig.
Egy hőálló tálat vajazz ki, és rakd alulra a brokkoli felét, arra mehet a hús szépen elrendezve, majd ismét a brokkoli következik. Végül öntsd rá a tejfölt, és szórd meg reszelt sajttal. Előmelegített sütőben 180 fokon süsd meg, 15-20 perc alatt. Akkor jó, ha a sajt szép piros.
Forrás:femina.hu
A hagymát vágd apróra, és kevés olajon dinszteld meg.
Add hozzá a megtisztított, felcsíkozott húst, és fehéredésig kevergesd. Akkor sózd, borsozd ízlés szerint, nyomd hozzá a fokhagymát, és párold néhány percig.
Egy hőálló tálat vajazz ki, és rakd alulra a brokkoli felét, arra mehet a hús szépen elrendezve, majd ismét a brokkoli következik. Végül öntsd rá a tejfölt, és szórd meg reszelt sajttal. Előmelegített sütőben 180 fokon süsd meg, 15-20 perc alatt. Akkor jó, ha a sajt szép piros.
Forrás:femina.hu